Cleaning Systems

Clean Technics biedt doseersystemen aan voor de schoonmaak van diverse locaties. Onze systemen zijn ontworpen om het schoonmaken niet alleen gemakkelijker te maken, maar ook milieuvriendelijker en kostenefficiënter.

Breed inzetbaar

Onze doseersystemen voor desinfectiemiddelen zijn bijvoorbeeld ideaal voor gebruik in ziekenhuizen, woonzorgcentra en andere locaties waar hygiëne van het grootste belang is. Door gebruik te maken van een doseersysteem kunt u ervoor zorgen dat de juiste hoeveelheid desinfectiemiddel wordt gebruikt en verspilling wordt voorkomen. Bovendien zijn onze doseersystemen zo ontworpen dat ze de juiste concentratie desinfectiemiddel leveren voor optimale prestaties.

Kostenefficiënt

Ook bieden we doseersystemen aan voor toiletreinigers, die geschikt zijn voor gebruik in openbare toiletten, kantoren en andere locaties waar veel mensen komen. Door gebruik te maken van een doseersysteem kunt u ervoor zorgen dat de juiste hoeveelheid toiletreiniger wordt gebruikt en verspilling wordt voorkomen. Dit maakt het schoonmaken niet alleen gemakkelijker, maar ook kostenefficiënter.

Voor alle sectoren

Tot slot bieden we ook doseersystemen aan voor algemene reinigingsmiddelen, die geschikt zijn voor gebruik in diverse sectoren, waaronder de horeca, kantoren, scholen en meer. Door gebruik te maken van een doseersysteem kunt u ervoor zorgen dat de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel wordt gebruikt en verspilling wordt voorkomen. Dit zorgt niet alleen voor optimale prestaties, maar bespaart ook op kosten en is beter voor het milieu.

Plaatsing, onderhoud en herstelling

Clean Technics is dé partner voor de plaatsing, onderhoud en reparatie van doseringsystemen voor de reinigingssector. Onze ervaren en gekwalificeerde technici kunnen u helpen bij de installatie van uw doseringsysteem en kunnen u adviseren over de beste manier om uw systeem te onderhouden. We bieden ook regelmatige onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft werken.

Daarnaast zijn onze technici ook getraind in het repareren van doseringsystemen. Als er een probleem optreedt met uw systeem, staan we klaar om snel en efficiënt te helpen. We begrijpen dat een defect systeem kan leiden tot ongewenste onderbrekingen in uw reinigingsproces, daarom zullen we ons best doen om uw systeem zo snel mogelijk te repareren.

Contacteer ons

Kortom, Clean Technics biedt hoogwaardige doseersystemen voor diverse toepassingen in de schoonmaaksector. Onze oplossingen maken het schoonmaken gemakkelijker, milieuvriendelijker en kostenefficiënter. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze doseersystemen of andere oplossingen voor de schoonmaaksector.

Dé specialist op het gebied van alle merken doseerapparatuur en -systemen voor keukens, schoonmaak, wasserijen en zwembaden.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0473 27 18 01
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0831.924.260

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
De Keyserstraat 2 9060 Zelzate

Contacteer ons

Als u interesse heeft in een offerte voor uw project, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Bij Clean Technics staat uw tevredenheid altijd op de eerste plaats.