Kitchen Systems

Bij Clean Technics zijn we gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige oplossingen op het gebied van doseerapparatuur en systemen voor diverse toepassingen, waaronder keukens. We begrijpen hoe belangrijk hygiëne, efficiëntie en veiligheid zijn in de keuken en daarom bieden we diverse doseersystemen aan die specifiek ontworpen zijn om aan deze eisen te voldoen. Hieronder vindt u meer informatie over onze Kitchen Systems. 

Vaatwasmiddeldosering

Onze vaatwasmiddeldoseringssystemen zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat uw vaat op een veilige en hygiënische manier wordt gereinigd. Deze systemen zijn geschikt voor gebruik in verschillende soorten vaatwassers en garanderen een optimale dosering van het vaatwasmiddel, zodat er geen resten achterblijven op uw vaat. Dit zorgt niet alleen voor een glanzend resultaat, maar verlengt ook de levensduur van uw vaatwasmachine. 

Ontkalkingsmiddeldosering

Kalkaanslag kan een groot probleem zijn in keukens waar veel gebruik wordt gemaakt van water. Om dit probleem te voorkomen en de levensduur van uw apparatuur te verlengen, bieden we ontkalkingsmiddeldoseringssystemen aan. Deze systemen garanderen een efficiënte dosering van ontkalkingsmiddel, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over kalkaanslag op uw apparatuur.

Ontvetter- en reinigingsmiddel dosering

Om een hygiënische omgeving te garanderen, is het belangrijk om regelmatig te reinigen en ontvetten. Onze doseringssystemen voor ontvetters en reinigingsmiddelen maken dit werk een stuk gemakkelijker. Deze systemen doseren de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel of ontvetter, zodat u altijd verzekerd bent van een optimaal resultaat.

Doseersystemen voor voedselbereiding

Naast doseersystemen voor het reinigen van uw keukenapparatuur bieden wij ook oplossingen voor het doseren van voedselbereidingsmiddelen. Dit zijn speciale doseersystemen voor bijvoorbeeld het bereiden van salades, dressings, sauzen en andere voedselproducten. Door gebruik te maken van deze doseersystemen garandeert u een consistente en efficiënte bereiding van uw voedselproducten.

Milieuvriendelijke oplossingen

Bij Clean Technics zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Daarom bieden we ook milieuvriendelijke oplossingen aan, zoals doseersystemen voor ecologische schoonmaakmiddelen en vaatwasmiddelen. Deze milieuvriendelijke producten zijn niet alleen beter voor het milieu, maar zijn ook beter voor uw apparatuur en uw gezondheid.

Onderhoud, installatie en herstellingen

Wij zijn een bedrijf dat op alle merken en machine types kan installeren en werken op volledig freelance basis. Onze service omvat niet alleen de installatie van de doseerapparatuur, maar ook het onderhoud en depanneren ervan. Onze professionele technici zijn goed getraind en hebben uitgebreide ervaring in het werken met diverse soorten doseersystemen en -apparatuur. Ze zijn in staat om snel en efficiënt eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat uw doseersystemen altijd optimaal functioneren.

Klantgericht

Bovendien zijn we trots op onze klantgerichte aanpak. We vinden het belangrijk om onze klanten te betrekken bij het ontwerp en de implementatie van de doseersystemen, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke behoeften. We blijven ook na de installatie nauw samenwerken met onze klanten om ervoor te zorgen dat de doseersystemen altijd aan hun eisen blijven voldoen. 

Efficiënt en hygiënisch

Onze Kitchen Systems zijn niet alleen geschikt voor grote commerciële keukens, maar ook voor kleinere keukens, zoals die in cafés, restaurants, hotels en woonzorgcentra. Onze oplossingen helpen u om uw keuken efficiënter en hygiënischer te maken en dragen bij aan de gezondheid en veiligheid van uw personeel en klanten.

Contacteer ons

Kortom, Clean Technics biedt hoogwaardige doseeroplossingen voor diverse toepassingen in keukens en andere sectoren. Wij zijn trots op onze uitstekende service en klantgerichte aanpak en zijn altijd op zoek naar manieren om onze oplossingen te verbeteren en te innoveren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze Kitchen Systems of andere oplossingen.

Dé specialist op het gebied van alle merken doseerapparatuur en -systemen voor keukens, schoonmaak, wasserijen en zwembaden.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0473 27 18 01
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0831.924.260

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
De Keyserstraat 2 9060 Zelzate

Contacteer ons

Als u interesse heeft in een offerte voor uw project, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Bij Clean Technics staat uw tevredenheid altijd op de eerste plaats.