Laundry Systems 

Bij Clean Technics bieden we hoogwaardige doseringsystemen aan als onderdeel van onze Laundry Systems. Onze doseringsystemen zijn ontworpen om u te helpen bij het optimaliseren van het gebruik van wasmiddelen en om het milieu te sparen. 

Onze systemen bieden de mogelijkheid om de exacte hoeveelheid wasmiddel te doseren die nodig is voor elke wascyclus, waardoor de verspilling van wasmiddelen wordt verminderd en de kosten worden bespaard.

Diverse toepassingen

Onze doseringsystemen zijn geschikt voor diverse toepassingen, van wasserijen en hotels tot ziekenhuizen en woonzorgcentra. Onze systemen kunnen op maat worden gemaakt om perfect te passen bij uw specifieke behoeften en kunnen worden aangepast aan verschillende soorten wasmachines.

Installatie en onderhoud

Onze doseringsystemen zijn ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Onze professionele technici kunnen u helpen bij de installatie van het systeem en kunnen u adviseren over de beste manier om uw doseringsysteem te onderhouden. Bovendien bieden we regelmatige onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft werken.

Contacteer ons

  Kortom, Clean Technics biedt hoogwaardige doseringsystemen als onderdeel van onze Laundry Systems. Onze systemen maken het gemakkelijker om wasmiddelen te doseren, waardoor verspilling wordt verminderd en kosten worden bespaard. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze doseringsystemen of andere oplossingen voor de reinigingssector.

Dé specialist op het gebied van alle merken doseerapparatuur en -systemen voor keukens, schoonmaak, wasserijen en zwembaden.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0473 27 18 01
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0831.924.260

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
De Keyserstraat 2 9060 Zelzate

Contacteer ons

Als u interesse heeft in een offerte voor uw project, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Bij Clean Technics staat uw tevredenheid altijd op de eerste plaats.