Swimming Pool Systems 

Clean Technics is dé specialist op het gebied van doseerapparatuur en systemen voor diverse toepassingen, waaronder zwembaden. Als bedrijf dat zich richt op het plaatsen, onderhouden en depanneren van doseerapparatuur, hebben wij jarenlange expertise opgebouwd en zorgen wij altijd voor hoogwaardige producten en uitstekende service.

Soorten doseersystemen voor zwembaden

Zwembaden zijn een belangrijke investering en het onderhouden van de waterkwaliteit is daarbij van groot belang. Het juiste doseersysteem kan hierbij helpen en daarom bieden wij bij Clean Technics verschillende systemen aan voor zwembaden. Hieronder lichten wij deze systemen verder toe.

Chloordoseersystemen

Een van de belangrijkste aspecten van het onderhouden van een zwembad is het handhaven van de juiste chloorwaarden. Hiervoor bieden wij chloordoseersystemen aan die ervoor zorgen dat de juiste hoeveelheid chloor automatisch wordt toegevoegd aan het zwembadwater. Dit zorgt niet alleen voor een betere waterkwaliteit, maar ook voor een veiliger zwembad.

PH-regulatie systemen

Naast de juiste hoeveelheid chloor, is ook de pH-waarde van het water belangrijk voor een goede waterkwaliteit. Onze PH-regulatie systemen zorgen ervoor dat de pH-waarde automatisch wordt geregeld, waardoor het water altijd in de optimale conditie verkeert.

Overige doseersystemen

Naast chloordoseersystemen en PH-regulatie systemen bieden wij ook andere doseersystemen aan die bijdragen aan een optimale waterkwaliteit. Denk hierbij aan systemen voor het toevoegen van algendodende middelen, vlokmiddelen en zoutelektrolyse.

Voordelen van onze zwembad doseersystemen

Door het gebruik van onze zwembad doseersystemen kunt u als zwembadeigenaar profiteren van verschillende voordelen. Ten eerste wordt het onderhoud van het zwembad gemakkelijker, doordat de systemen automatisch zorgen voor de juiste hoeveelheid chemicaliën. Daarnaast bespaart u ook op kosten, omdat er geen onnodige hoeveelheden chemicaliën worden gebruikt. Tot slot zorgt het gebruik van onze doseersystemen ook voor een betere waterkwaliteit en daarmee voor een veiliger zwembad voor uzelf en uw gasten.

Plaatsen, onderhouden, herstellen

Clean Technics is dé partner voor de plaatsing, onderhoud en reparatie van doseringsystemen. Onze ervaren en gekwalificeerde technici kunnen u helpen bij de installatie van uw doseringsysteem en kunnen u adviseren over de beste manier om uw systeem te onderhouden. We bieden ook regelmatige onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft werken.

Daarnaast zijn onze technici ook getraind in het repareren van doseringsystemen. Als er een probleem optreedt met uw systeem, staan we klaar om snel en efficiënt te helpen.

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u meer informatie over onze zwembad doseersystemen of heeft u vragen over de toepassing van onze systemen in uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw zwembad.

Dé specialist op het gebied van alle merken doseerapparatuur en -systemen voor keukens, schoonmaak, wasserijen en zwembaden.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0473 27 18 01
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0831.924.260

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
De Keyserstraat 2 9060 Zelzate

Contacteer ons

Als u interesse heeft in een offerte voor uw project, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Bij Clean Technics staat uw tevredenheid altijd op de eerste plaats.