Clean Technics Benelux

Wij zijn een bedrijf dat zich richt op het plaatsen, onderhouden en depanneren van doseerapparatuur en zijn voornamelijk actief in de grootkeukens, horeca, woonzorgcentra, ziekenhuizen, wasserijen en andere locaties waar waterconditionering nodig is. En dat in heel de Benelux!

Featured Icon

KITCHEN SYSTEMS

In de keuken is het belangrijk dat er altijd hygiënisch en efficiënt gewerkt kan worden. Wij bieden verschillende doseersystemen aan die hieraan bijdragen, zoals vaatwasmiddeldosering, ontkalkingsmiddeldosering, en dosering van ontvetters en reinigingsmiddelen.

Lees meer
Featured Icon

CLEANING SYSTEMS

Voor de schoonmaak van verschillende locaties bieden wij doseersystemen aan voor onder andere desinfectiemiddelen, toiletreinigers en algemene reinigingsmiddelen. Hierdoor wordt het schoonmaken niet alleen gemakkelijker, maar ook milieuvriendelijker en kostenefficiënter.

Lees meer
Featured Icon

LAUNDRY SYSTEMS

In wasserijen en andere locaties waar textiel gereinigd wordt, bieden wij diverse doseersystemen aan voor wasmiddelen, bleekmiddelen en wasverzachters. Door de juiste dosering te gebruiken, wordt er bespaard op kosten en wordt het textiel op een milieuvriendelijke manier gereinigd.

Lees meer
Featured Icon

SWIMMING POOL SYSTEMS

Voor het onderhoud van zwembaden bieden wij doseersystemen aan voor chloor, PH-regulatie en andere chemicaliën die nodig zijn om het water schoon en veilig te houden. Door deze systemen te gebruiken, wordt het onderhoud van het zwembad gemakkelijker en wordt er bespaard op kosten.

Lees meer

Dé specialist op het gebied van alle merken doseerapparatuur en -systemen voor keukens, schoonmaak, wasserijen en zwembaden.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0473 27 18 01
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0831.924.260

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
De Keyserstraat 2 9060 Zelzate

Contacteer ons

Als u interesse heeft in een offerte voor uw project, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Bij Clean Technics staat uw tevredenheid altijd op de eerste plaats.